Cursusboeken KdG Academiejaar 2022-2023

syllabus Beste student,

Hier vind je de KdG-versies van de cursussen voor het academiejaar 2022-2023.

De cursusboeken zijn hier zowel digitaal (e-boek) als gedrukt beschikbaar. De gedrukte exemplaren kan je ook aankopen bij de cursusdienst van KdG.
De e-boeken kan je gebruiken op één toestel naar keuze (Windows, Mac, iPad, Android). Ze zijn evenwel niet afdrukbaar.
In deze e-boeken kan je ook markeringen aanbrengen en notities toevoegen, net als bij een gedrukt exemplaar.

Ga vooraf goed na welke cursus(sen) je nodig hebt voor de opleiding en stem het af met de lector.
De aangekochte exemplaren kunnen namelijk niet ingeruild worden en een bestelling kan niet geannuleerd worden.

Titel Voorproef E-boek Gedrukt Aantal Kopen
OO Programmeren Java (KdG-versie) Voorproef € 45   € 90 
JavaScript 6 (KdG-versie) Voorproef € 25   € 50 
winkelwagen


E-boeken op Windows, Mac, iPad en Android

De e-boeken kan je met de toepassing Javelin lezen op Windows, Mac, iPad en Android. Je kan deze toepassing hier downloaden of vinden in de iPad AppStore of Google Play.

De e-boeken zijn niet afdrukbaar.

Verzendingskosten

Gedrukte exemplaren kunnen geleverd worden binnen België en Nederland. De verzendingskosten bedragen € 8. Voor bestellingen vanaf € 100 is de verzending gratis.

Aankoop-informatie

Betalen kan via het betaalplatform Mollie. De volgende betaalmiddelen zijn mogelijk: Kredietkaart - Bancontact - KBC-betaalknop - Belfius Direct - Apple Pay - ING Home'Pay - Sofort Banking - iDEAL - PayPal - IBAN-Overboeking.

Na ontvangst van de betaling worden de e-boeken en machtigingscodes via e-mail verzonden. Je kan dan dadelijk aan de slag. De gedrukte exemplaren worden zo snel mogelijk naar jou verzonden via de post.

* Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Vaak gestelde vragen bij problemen (FAQ)

Kan ik het e-boek afdrukken?

Het e-boek is een echt digitaal boek en is daarom niet afdrukbaar.

Kan ik mijn e-boek op meerdere toestellen gebruiken?

De machtigingscode die je aankoopt, geeft je het recht het e-boek te openen op slechts één toestel. Wil je het e-boek ook op een tweede toestel openen, dan kan je altijd een tweede code aanschaffen.

Kan ik mijn e-boek overzetten op een ander toestel?

Na de registratie van de machtigingscode is deze verbonden aan een specifiek toestel. Om het e-boek over te zetten op een ander toestel dien je eerst de machtigingscode te verwijderen. Vervolgens stuur je een bericht naar noel@noelvaes.eu met de vraag om de code te resetten. Je kan het e-boek per jaar eenmaal gratis overzetten. Daarna wordt er een administratieve kost van 10 € aangerekend.

Bij de tweede keer dat ik het e-boek open, moet ik terug mijn code invoeren en die is al in gebruik.

Waarschijnlijk heb je het e-boek rechtstreeks vanuit de browser geopend. Je dient het e-boek eerst lokaal op te slaan en dan pas te openen met Javelin. Stuur een bericht naar support@noelvaes.eu om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Na de upgrade naar de nieuwe versie van mijn besturingssysteem moet ik de machtigingscode opnieuw invoeren maar deze is al in gebruik.

Dit is inderdaad een gekend probleem bij de upgrade naar een nieuwe versie. Neem contact met me op om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Waar kan ik meer informatie vinden over Javelin?

Voor online hulp betreffende Javelin kan je een kijkje nemen op volgende webpagina: https://www.drumlinsecurity.com/documentation.php

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Stuur dan een bericht naar noel@noelvaes.eu.

Java Get Powered