Cursus OO Programmeren in Java & Cursus JavaScript

Digitale KDG-versies Academiejaar 2019-2020

syllabus Beste student,

Hier vind je de digitale KDG-versies van de cursussen voor het academiejaar 2019-2020. Deze e-boeken kunnen met de toepassing Javelin gelezen worden op Windows, Mac, iPad en Android. Je kan deze toepassing hier downloaden (niet de JavelinPro-versie) of vinden in de iPad AppStore of Google Play.

Om het e-boek te openen heb je een machtigingscode nodig die je kan aanschaffen via de webwinkel op deze pagina.
Met deze machtigingscode kan je vervolgens het e-boek openen op een toestel naar keuze. Na registratie is deze code niet overdraagbaar naar een ander toestel. Hou rekening met eventuele open-boek-examens en installeer je e-boek daarom op een toestel dat je zou kunnen meenemen naar het examen. Tevens is het e-boek niet afdrukbaar.

Titel Prijs Aantal Kopen
OO Programmeren Java (KDG-versie) € 50 
JavaScript 6 (KDG-versie) € 30 
winkelwagen


Vaak gestelde vragen bij problemen (FAQ)

Kan ik het e-boek afdrukken?

Het e-boek is een echt digitaal boek en is daarom niet afdrukbaar. Als je toch een gedrukt exemplaar wenst kan je dat aanschaffen op de cursusdienst van KDG.

Kan ik mijn e-boek op meerdere toestellen gebruiken?

De machtigingscode die je aankoopt geeft je het recht het e-boek te openen op slechts één toestel. Wil je het e-boek ook op een tweede toestel openen, dan kan je altijd een tweede code aanschaffen.

Kan ik mijn e-boek overplaatsen op een ander toestel?

Na de registratie van de machtigingscode is deze verbonden aan een specifiek toestel. Het is niet mogelijk de registratie over te zetten naar een ander toestel.

Bij de tweede keer dat ik het e-boek open, moet ik terug mijn code invoeren en die is al in gebruik.

Waarschijnlijk heb je het e-boek rechtstreeks vanuit de browser geopend. Je dient het e-boek eerst lokaal op te slaan en dan pas te openen met Javelin. Stuur een bericht naar support@noelvaes.eu om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Na de upgrade naar de nieuwe versie van mijn besturingssysteem moet ik de machtigingscode opnieuw invoeren maar deze is al in gebruik.

Dit is inderdaad een gekend probleem bij de upgrade naar een nieuwe versie. Neem contact met me op om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Waar kan ik meer informatie vinden over Javelin?

Voor online hulp betreffende Javelin kan je een kijkje nemen op volgende webpagina: http://www.drumlinsecurity.com/webhelp/

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Stuur dan een bericht naar noel@noelvaes.eu.

Java Get Powered